Atletele orădene au înregistrat rezultate foarte bune la întrecerile ediţiei din acest an a tradiţionalului cros internaţional "Memorialul Rajkai", competiţie care s-a desfăşurat, duminică, în Ungaria, la Debreţin.

Concursul, ajuns la ediţia a 34-a, a reunit la start peste 400 de participanţi. Alergătoarele orădene, conduse de antrenorul Kadas Carol, au obţinut două clasări pe podium şi una în preajma acestuia.

Speranţa alergătorilor orădeni, la categoria 11-12 ani, Elena Bărcui de la LPS Bihorul (antrenor prof. Robert Olah), a câştigat proba de 2.500m. La rândul ei, Dorina Korozsi, legitimată acum însă la clubul Olimpia Bucureşti, a reuşit să se claseze pe locul III în cadrul probei de 5.000 m.

Veterana Simona Kadas, a reuşit, de asemenea, un merituos loc IV, în cadrul probei de 5.000 m, ea fiind răsplătită apoi cu un premiu special pentru participarea la mai multe editii. Prima datează din anul 1995, când a câştigat concursul la categoria junioare.

"Regret că nu am putut urca pe podium. A fost prima dată de când particip la acest concurs, dar am avut probleme medicale şi nu m-am putut pregăti destul pentru un rezultat bun ", a spus Simona Kadas după cursă.