O adolescentă de 15 ani din Husasău de Tinca, o tânără de 18 ani din comuna Tileagd şi o alta de 22 ani din Tărcaia s-au ales, vineri, cu dosare penale pentru prostituţie după ce au fost prinse în flagrant în timpul unor partide de sex cu clienţii, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Cele trei tinere, care sunt cliente vechi ale poliţiştilor din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii contra Persoanei Oradea, au fost surprinse în noaptea de joi spre vineri, în timpul unei acţiuni pentru combaterea prostituţiei. Cele două fete majore au fost depistate într-o parcare de lângă hypermarket-ul Real, iar minora pe Calea Borşului.

Poliţiştii le-au întocmit celor trei acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru prostituţie, iar minora a fost internată într-un centru de primire minori.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, alte 15 prostituate prinse că-şi oferă „serviciile" pe centurile oraşului au fost ridicate de poliţişti şi au încasat amenzi de câte 500 lei.