Trei persoane au fost rănite în urma unui carambol provocat, joi, de Radu Coroban, un tânăr de 20 de ani din comuna Pietroasa. Accidentul s-a petrecut lângă comuna Drăgăneşti.

„Tânărul conducea un autoturism înmatriculat în Spania şi s-a angajat în depăşirea unui camion, cu toate că din sens opus se apropiau alte autoturisme. Pentru a evita coliziunea cu acestea, a forţat intrarea pe banda sa de mers, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, izbindu-se de un cap de pod situat pe partea dreaptă", a relatat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor, comisarul Ioana Indrieş.

Ulterior, şoferul a trecut pe contrasens, a acroşat două autoturisme, primul condus de un bărbat de 38 de ani, din Hunedoara, iar al doilea de un şofer de 51 de ani, din comuna Bunteşti.

Imediat după impact, Coroban a fost aruncat pe banda sa de mers, unde a tamponat din spate un autoturism condus de un beiuşean de 49 de ani, care era oprit pentru efectuarea unei manevre spre stânga.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SMURD, Adriana Casian, în urma accidentului rutier, şoferii au suferit răni uşoare, refuzând internarea.