Ca urmare a rezultatelor obţinute în acest an, la Finalele Campionatelor Naţionale şi la turneele internaţionale la care au participat, şi ca urmare a comportării bune la testarea din luna octombrie de la Piteşti, Federaţia Română de Judo a convocat la Centrul Naţional Olimpic de Pregătire a Juniorilor de la Piteşti, trei tineri judoka de la LPS-CSS Liberty Oradea.

Este vorba despre Robert Boldiş, la categoria 66 kg, David Fodor, la 73 kg şi Alex George Creţ, în limitele categoriei 81 kg.

Ei au fost covocaţi la un prim stagiu de pregătire şi control medical, la Centrul Naţional Olimpic de la Izvorani, urmând ca în perioada următoare să-şi continue pregătirile la Piteşti şi în Poiana Braşov.

De asemenea, Alex George Creţ va participa la Cupa Europeană de cadeţi de la Gyor (Ungaria), din perioada 17-19 noiembrie şi la stagiul internaţional de pregătire din aceeaşi localitate, din 20-22 noiembrie.

Toţi cei trei tineri judoka, de doar 15 ani, sunt elevi în clasa a IX-a, la Liceul cu Program Sportiv Bihorul Oradea şi sunt pregătiţi la club de prof. Emil Morar.