Circulaţia trenurilor între Oradea şi Arad a fost întreruptă după ce trenul privat care circulă pe relaţia Oradea-Holod a sărit de pe linie, marţi seara, între localităţile Ciumeghiu şi Salonta.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a declarat că accidentul feroviar s-a petrecut la ora 17.48 şi nu s-a soldat cu victime.

„Trenul, aparţinând unui operator privat, a sărit de pe linie la kilometrul 74+700, între localităţile Ciumeghiu şi Salonta.  Din fericire nu sunt victime, însă circulaţia trenurilor a fost întreruptă până când echipa tehnică a CFR va remedia defecţiunea", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Un echipaj al Poliţiei Transporturi Feroviare s-a deplasat la locul accidentului, pentru a lămuri circumstanţele în care s-a petrecut accidentul. "Din primele cercetări, trenul a căzut de pe linie din cauza unei bucăţi de 11 centimetri de şină care s-a rupt", a mai spus inspectorul principal Alina Dinu.

UPDATE:

La ora 21, echipa tehnică a CFR a finalizat lucrările pe linia de tren afectată iar circulaţia feroviară pe relaţia Oradea-Arad a fost reluată.