Un bărbat în vârstă de 46 de ani din București și-a omorât marți mama, unul dintre frați și sora, în apartamentul din Sectorul 2 în care locuiau cu toții. Cel care a anunțat Poliția a fost fratele geamăn al criminalului, care a spus că nu poate da de mama sa și nici nu poate intra în locuința respectivă.

Principalul suspect în cazul triplei crime de pe Calea Moșilor din București a fost reținut, au anunțat miercuri reprezentanții Parchetului Tribunalului București. 

Conform procurorilor, el le-a aplicat victimelor sale multiple lovituri de cuțit în zone vitale.

„În cursul zilei de 06.08.2024, în timp ce se afla în locuința sa din sectorul 2 București, inculpatul și-a ucis mama în vârstă de 73 de ani, sora în vârstă de 47 de ani și fratele în vârstă de 44 de ani, aplicându-le multiple lovituri de cuțit în zone vitale. Fapta a fost descoperită după ce fratele geamăn al inculpatului a sesizat Secția 8 Poliție cu privire la faptul că mama nu îi mai răspunde și că nu mai poate intra în locuință de două zile”, au transmis reprezentanții Parchetului Tribunalului București.

Geamănul care a anunțat poliția nu are calitatea de suspect, informează Hotnews.ro. 

El nu era în locuință în momentul asasinatului, având alibi puternic, astfel că, în prezent, anchetatorii exclud participarea sa la comiterea faptelor, conform aceleiași surse.

„Victimele au multiple plăgi înjunghiate, chiar și 20 de plăgi înjunghiate. Există semne că în casă s-a făcut curat, au fost șterse urmele de sânge, bineînțeles criminaliștii au găsit în continuare niște urme pe care le pot valorifica. Bănuiala, la prima vedere, ar fi că cel din locuință ar fi autorul”, a declarat procurorul de caz Alexandru Anghel, citat de Stirileprotv.ro. 

Potrivit anchetatorilor, suspectul le-a deschis ușa polițiștilor și nu părea afectat de ceea ce făcuse. „Era senin. A arătat cadavrul mamei și a spus că mai sunt două cadavre”, a precizat procurorul de caz. 

Anchetatorii au aflat că femeia de 73 de ani obținuse un ordin de protecție împotriva fiului ei de 46 de ani, dar apoi tot ea a cerut să fie retras.

Două dintre victime, frate și soră, ar fi fost băgate în saci, iar mama acestora ar fi fost găsită fără suflare în baie.

Cu ceva timp înainte ca Poliția să fie anunțată, din apartament s-au auzit țipete, mai notează site-ul Stirileprotv.ro. 

De altfel, un vecin care a vorbit cu Antena3 spune că se auzeau des certuri în interiorul locuinței. „Erau scandaluri pe aici, țipete. Toți patru locuiau cu mama. Împreună. Am înțeles că unul lucra și cel care era acasă dintre gemeni a omorât un frate, pe maică-sa, când a venit sora am înțeles că a țipat, a omorât-o și pe soră”, a spus vecinul.

Și alți vecini au spus că erau scandaluri dese în acea locuință: „Ţipete, bătăi se auzeau foarte des”; „Mă aşteptam şi la fel şi alți vecini se aşteptau la un moment dat să se întâmple chestia asta”; „Se auzea noaptea gălăgie. Se certau, da”. 

Un alt vecin a spus că suspectul a mai avut probleme cu poliția după ce agresat-o pe mama lui.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!