Un bărbat în vârstă de 43 ani din Oradea a ajuns la spital, duminică seară, după ce trotineta electrică cu care circula pe o stradă din cartierul Ioşia a fost izbită într-o intersecţie de un Audi. 

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier s-a produs duminică seara, la ora 18.40, pe strada Oneștilor, în sensul giratoriu cu strada Calea Alexandru Cazaban.

O şoferiţă în vârstă de 19 ani din Oradea, aflată la volanul unui Audi, circula dinspre dinspre strada Splaiul Crișanei înspre strada Tudor Vladimirescu şi nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Cedează trecerea”.

"Ea a pătruns cu maşina în sensul giratoriu pe banda a doua, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat un bărbat de 43 de ani, din Oradea, care circula pe o trotinetă electrică în sensul giratoriu, venind din partea stângă a autoturismului", se precizează în informarea poliţiştilor. 

În urma accidentului rutier, bărbatul de 43 de ani, care circula pe trotineta electrică, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, mai spun poliţiştii. 

Cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Oradea sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.