Una dintre cele mai apreciate și longevive formații de rock alternativ din România, Vița de Vie, se va reîntâlni cu publicul orădean.

Miercuri, 13 decembrie, de la ora 19, trupa va avea un concert acustic la Centrul Cultural Româno-Maghiar din municipiu, situat pe Calea Clujului nr. 85.

Concertul face parte din seria de evenimente „Bibliovibes”, organizată de Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai în cadrul unui proiect european.

Accesul la concert este liber, în limita a 120 de locuri. Doritorii trebuie însă să-și ridice biletele de intrare de la recepția Bibliotecii Județene (str. Armatei Române, nr. 1/A), începând de luni, 11 decembrie, ora 10.

Înființată în 1996, trupa Vița de Vie a lansat albumul de debut „Rahova” în 1997, când Adrian Despot a devenit solistul formației. Doi ani mai târziu, a dat marea lovitură pe piața muzicală românească, prin lansarea albumului „Fenomental” pe casetă audio și a videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”.

„Concertul acustic de la Oradea promite să aducă o notă specială în calendarul evenimentelor culturale, oferind o experiență muzicală memorabilă înainte de sărbătorile de iarnă”, a transmis Biblioteca Județeană.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!