Trupa-tribut a legendarei Pink Floyd ajunge în Oradea sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 19, la restaurantul Noo’vo Resto Lounge, chiar în centrul orașului, pe strada Vasile Alecsandri.

Concertul Speak Floyd, trupă votată „Best Tribute Band” din România, de revista Metalhead, în 2018, va aduce pe scenă piese de referință, de la „Shine On You Crazy Diamond” la „The Wall” și invită astfel fanii „la o călătorie sonoră prin albumul „The Dark Side of the Moon” și cele mai cunoscute creații ale formației britanice.

„Trupa reconstruiește nu doar structura pieselor legendarei formații, ci recreează atmosfera psihedelică a anilor 70 și filozofia versurilor, oferind o experiență memorabilă”, transmit organizatorii evenimentului, Noo’vo Resto Lounge.

Speak Floyd este prima și singura trupă tribute-band Pink Floyd din România, înfiinţată în ianuarie 2010, la Cluj. Grupul rock este format din muzicieni cu experienţă și pasionați ai muzicii legendarei formații britanice de muzică progresivă și care interpretează exclusiv piese ale acestei trupe, pe care le redă într-un mod cât mai fidel. Concertele lor se desfăşoară de obicei cu casa închisă.

Trupa Speak Floyd înseamnă: Dudu Isabel - voce, percuție, Sandy Deac - voce, chitară acustică și electrică, clape, Kovacs Laszlo chitară, Edi Raita - clape și voce, Răzvan Rotis -tobe, Tudor Pop-bas, Gentiana - backing vocals, Pasha Fedotov - saxofon.

Speak Floyd a mai concertat în Oradea de mai multe ori, prima dată în anul 2010, chiar la câteva luni de la înființare, când lumea a făcut coadă pe scările sălii ARLUS, doar ca să afle că nu se mai poate intra, biletele fiind epuizate.

Și pentru concertul din 20 ianuarie de la Noo’vo Resto Lounge locurile sunt limitate, iar un bilet costă 100 de lei.

„Bucură-te de un tribut remarcabil adus geniului muzical Pink Floyd! Rezervă-ți locul acum la  0750-432.211 și pregătește-te pentru o seară de neuitat alături de Speak Floyd!”, mai spun organizatorii.

Localul Noo’vo Resto Lounge de pe Vasile Alecsandri s-a remarcat încă de la deschidere printr-un design inedit și prin evenimentele diverse pe care le organizează, party-uri cu DJ, caritabile etc. Duminică, de exemplu, pe 14 ianuarie, de la ora 19, tot aici va avea loc comedia „1000 de motive să te omor”, cu Sebi Lupu și Richard Balint.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!