Dacă vor să scape de frigidere vechi, aragaze, cuptoare, mașini de spălat sau alte deșeuri electrice din locuințe, orădenii au o soluție la îndemână: firma Bene Internațional, cu care Primăria Oradea are contract pentru colectarea deșeurilor electrice și electrocasnice, le ridică gratuit, în baza unei comenzi telefonice.

„Vrei să locuiești într-un mediu curat? Primăria Oradea în parteneriat cu S.C Bene Internațional S.R.L vin gratuit în sprijinul tău, colectând săptămânal de la tine de acasă, deșeurile electrice, respectiv frigidere vechi, aragaze, cuptoare, mobilier, mașini de spălat etc. Tot ceea ce trebuie să faci este să suni în intervalul orar 9:00 – 17:00 la unul dintre numerele de telefon: 0259.406.276; 0735.333.833; 0735.833.828 sau 0721.230.775 și cineva va veni să le ridice de la tine!”, a transmis marți Primăria Oradea, printr-un comunicat de presă.

În plus, în fiecare lună, în prima sâmbătă, în Oradea se deschid mai multe containere în care orădenii pot lăsa gratuit deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Ele sunt în parcarea Spitalului Municipal Gavril Curteanu, pe strada Sovata (lângă punctul termic 109), pe strada Oneștilor (în parcarea Penny), în zona ultimei stații de tramvai din Nufărul și pe Calea Clujului, după Maternitate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!