Un tânăr în vârstă de 18 ani şi un bărbat de 33 ani, ambii din Cefa, au furat două biciclete expuse în faţa unui magazin de articole sportive din centrul comercial orădean Prima Shops şi au încercat să le vândă în piaţa de vechituri.

Furtul a fost comis vinerea trecută, însă a fost reclamat abia sâmbătă dimineaţa, se arată într-o informare transmisă miercuri de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Bicicletele expuse pe aleea pietonală din faţa magazinului, în valoare totală de 3.749 lei, au fost luate vineri, în jurul orei 17.18, iar hoţii au fost surprinşi de camerele de supraveghere din zonă, fapt care i-a şi ajutat pe poliţişti să-i găsească într-o oră de la înregistrarea reclamaţiei, făcute sâmbătă, în piaţa de vechituri din Oradea, unde aceştia voiau să vândă bicicletele. 

"Cele două persoane au fost identificate şi reţinute de polițiști pentru 24 de ore. Bicicletele sustrase au fost recuperate", scrie în informare. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.