Frustrat că a ajuns după gratii, condamnat definitiv anul trecut la 6 ani şi 8 luni de închisoare pentru că a batjocorit o fetiţă de 9 ani, un bărbat din comuna Sâmbăta a simţit nevoia să se răzbune pe poliţistele şi jandarmul care l-au prins şi anchetat.

Belejan Károly i-a reclamat la Parchetul Militar, acuzându-i de purtare abuzivă, pretinzând, după mai bine de un an, că l-au bătut atunci când l-au ridicat de acasă şi l-au dus la sediul Poliţiei, iar acolo femeile l-au jignit, numindu-l gunoi, iar una i-ar fi cerut şi să se dezbrace, doar ca să-şi bată joc de el.

Totul a fost o invenţie, după cum au constatat şi procurorii militari, care au clasat acuzaţiile pe motiv că faptele nu există. Belejan se plânge, însă, în continuare judecătorilor, cerând să dispună reluarea anchetei, pentru că "Parchetul Militar ignoră abuzurile care le face Poliţia".

În caz contrar, va protesta "cu preţul vieţii dacă va fi nevoie", pentru că oamenii legii i-au distrus viaţa şi a pierdut tot, fiind, cum altfel, o victimă nevinovată a sistemului...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!