Desfăşurat timp de opt zile la baza sportivă Ioșia din Oradea, turneul de tenis „Țiriac Foundation Trophy 15K Oradea” şi-a desemnat laureaţii. Astfel, la simplu s-a impus Cezar Creţu, sportiv care ocupă locul 364 în clasamentul mondial ATP şi care a fost cotat cu prima şansă la acest turneu care s-a desfăşurat în perioada 9 – 16 iunie.

În finală, Cezar Creţu l-a învins pe George Boitan, cap de serie numărul 3 și locul 427 în clasamentul ATP, după un meci care a fost decis în două seturi, cu scorul de 7-6, 6-4.

În schimb, în proba de dublu s-a impus perechea Fin Bass (Marea Britanie) - Pavel Bogdan (România). Aceștia au câştigat clar proba, după ce nu au pierdut niciun set pe tot parcursul turneului. În finală, ei au trecut de perechea Sarmiento Alvarez (Spania) - Martins Rocens (Letonia), pe care au învins-o cu scorul de 7-5, 6-3.

Ediţia din acest an a turneului „Țiriac Foundation Trophy 15K Oradea” a reunit sportivi din mai multe țări din întreaga lume, precum: Turcia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Ungaria, Polonia, Germania, Chile, Israel, Austria, Marea Britanie, Olanda, Canada, Franța, Spania, Letonia, Serbia, Belgia, Irlanda şi Republica Moldova.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!