Desfăşurat timp de trei zile, de vineri până duminică, la Stadionul Municipal Iuliu Bodola din Oradea, turneul zonal al Campionatului Naţional de Fotbal rezervat echipelor de U15 a fost câştigat de formaţia Kiss Baia Mare. Echipa s-a calificat, astfel, la următoarea fază a competiţiei, după ce în finală a dispus cu scorul de 5-1 de formaţia gazdă, CSM Oradea.

Cele două finaliste şi-au câştigat grupele din care au făcut parte şi astfel au ajuns în ultimul act. Jucătorii de la CSM Oradea, pregătiţi de antrenorul Claudiu Mutu, au făcut parte din Grupa B, unde şi-au câştigat ambele jocuri susţinute, 4-1 cu LPS Bistriţa şi 6-0 cu Atletic Zalău. În Grupa A s-a impus Kiss Baia Mare, urmată în ordine de CFR Cluj, LPS Tg. Mureş şi LPS Satu Mare.

Disputată duminică, finala dintre CSM Oradea şi Kiss Baia Mare s-a încheiat cu un scor care nu reflectă situaţia din teren, bihorenii având câteva ocazii clare şi chiar dominând jocul într-o anumită perioadă.

Elevii antrenorului Claudiu Mutu au şi trimis mingea de patru ori în bară şi au mai ratat şi alte trei situaţii bune. Totuşi, ei au dat peste un adversar redutabil, bine organizat, care şi-a fructificat în mare măsură oportunităţile de gol şi care a ştiut cum să gestioneze jocul mai ales la scorul de 2-1.

A fost însă 5-1 pentru maramureşeni, unicul gol al CSM-ului fiind reuşit de Negru.

La finalul turneului, antrenorul coordonator al grupelor de copii şi juniori de la CSM Oradea, Florin Fărcaş, a recunoscut că echipa sa avut şi ghinion în această partidă, dar s-a declarat mulţumit, per ansamblu, de evoluţia tinerilor jucători orădeni la acest turneu, despre care a precizat, că cel puţin 4-5 dintre ei vor putea avea un parcurs bun în cariera de fotbalist.