Formațiile bihorene de fotbal din Liga a III-a, Luceafărul Oradea și CSC Sânmartin vor susține sâmbătă ultimele jocuri oficiale din acest an calendaristic. Cele două vor juca astfel, cu începere de la ora 14, în ultima etapă a turului de campionat din Seria a V-a.

Luceafărul va juca pe teren propriu, în compania celor de la Avântul Reghin, într-o partidă programată la Sânmnartin și care va aduce în fața elevilor antrenorului Dragoș Militaru echipa de pe locul 11. Formația bihoreană pornește cu prima șansă în acest duel, fiind situată pe poziția a III-a, înaintea etapei.

CSC Sânmartin își va încheia parcursul din turul campionatului Ligii a III-a în județul Alba unde va întâlni tot sâmbătă, de la ora 14, echipa Industria Galda.

Și în acest joc, tot bihorenii sunt favoriți, chiar dacă evoluează în deplasare și sunt pe poziția a 9-a, pentru că se vor confrunta cu ultima clasată, echipa din Galda având doar 8 puncte obținute până acum, față de 19 ale celor de la CSC Sânmartin.

Așadar, se anunță două jocuri oarecum facile pentru echipele bihorene de fotbal din eșalonul al treilea în etapa din acest weekend, dar rămâne de văzut dacă nu-și vor dezamăgi fanii și de această dată, așa cum s-a întâmplat în ultimele etape.


Programul jocurilor de sâmbătă, de la ora 14, din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal:

Fotbal Comuna Recea - Unirea Dej
Minaur Baia Mare - CFR Cluj II
Industria Galda - CSC Sânmartin
Luceafărul Oradea - Avântul Reghin
Unirea 1924 Alba Iulia - SCM Zalău