De ziua internaţională a femeii, proiectul "Campionii României în şcoală, liceu şi universitate" a programat o nouă acţiune, la Şcoala Gimnazială Nr.11 din Oradea, în organizarea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Bihor, în parteneriat cu ISJ Bihor. În micuţa sală de sport, 100 de elevi din ciclul primar şi gimnazial l-au primit cu aplauze pe multiplul campion naţional, european şi mondial la karate tradiţional Raul Tudorică.

Chiar dacă are doar 28 de ani, după Campionatul Mondial de anul trecut desfăşurat la Cluj, Raul a anunţat că vrea să încheie activitatea ca sportiv şi să se dedice carierei universitare şi celei de antrenor. Cu o carieră sportivă prolifică, începută la vârsta de 4 ani, în care a cucerit 14 medalii europene din care 4 de aur şi 12 medalii mondiale din care 5 de aur, Raul Tudorică reprezintă transpunerea perfectă a dictonului latin "Mens sana in corpore sano", având în vedere că este absolvent a două facultăţi, că este doctorand şi asistent universitar.

La întâlnire campionul a venit însoţit de doi dintre elevii săi, Briana şi Darius, în vârstă de 7 ani, care au oferit două demonstraţii de karate, una de kata şi una de kumite. Ca de fiecare dată, întâlnirea s-a încheiat cu poze şi autografe oferite de campion celor prezenţi.