În vederea organizării în bune condiţii a celei mai importante competiţii de minifotbal găzduită vreodată de Oradea, în cursul zilei de miercuri, pe terenul I al Bazei Sportive Tineretului a fost montat gazonul non infill, adică acel gazon special care nu necesită granule de cauciuc sau nisip şi care a fost promis de organizatorul competiţiei, Spyridon Baltsavias, încă de săptămâna trecută. Această suprafaţă de joc, care provine din Belgia, este omologată FIFA.

Turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal de la Oradea va fi prefaţat joi seara, la ora 20, cu un meci demonstrativ ce se va desfăşura între două echipe alcătuite din foşti jucători ai FC Bihor. Nu vor lipsi Bundea, Sfârlea, Cigan, Lupuţ, Burescu, Vancea, Pap-Deac, Fl. Lazăr, Farcaş, Farcău şi Fildan. Jocul va fi arbitrat de Laurenţiu Danşa şi Marius Omuţ.

Apoi, de la ora 21, este programată festivitatea de deschidere, când vor fi prezentate cele 20 de echipe participante. Între acestea se regăseşte şi campioana judeţului Bihor, Bad Boys Oradea, echipă care va şi disputa meciul inaugural al turneului, la ora 22, în compania celor de la Old Boys Bucureşti.

La eveniment vor participa şi reprezentanţi ai Federaţiei de Minifotbal din România, în frunte cu preşedintele Ioan Onicaş. Este aşteptat la Oradea însă şi Takacs Attila, secretarul general al European Minifotbal Federation (EMF).

În ceea ce priveşte reprezentanta judeţului Bihor, Bad Boys Oradea, aceasta face parte din Grupa A, alături de Nova Vita Târgu Mureş, Old Boys Bucureşti, FC Hermannstadt Sibiu şi VLD Trans Baia Mare.

Campioana Bihorului se va baza la acest turneu pe următorul lot de jucători: Verdeş, Motoş – Fărcuţa, L. Todea, Ferariu, Magda, Szeles, Gego, Neaga, S. Achim, Al. Lezeu, Ungur, R. Giura şi Suwan.

Vineri, orădenii vor evolua în compania sibienilor de la FC Hermannstadt (la ora 19), iar sâmbătă se vor duela cu VLD Baia Mare (de la ora 9) şi Nova Vita Târgu Mureş (de la ora 14).

Majoritatea meciurilor de la turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal de la Oradea se vor desfăşura vineri şi sâmbătă între orele 9- 22, în timp ce marea finală este programată duminică, de la ora 14.