Tinerele sportive de la CSS LPS Bihorul Oradea au obţinut rezultate frumoase la întrecerile Campionatelor Naţionale de Scrimă pentru Copii, competiţie care s-a desfăşurat timp de 12 zile la Sala Floreasca din Bucureşti, la cele trei arme: spadă, sabie şi floretă. 

Întrecerile au reunit la start peste 700 de copii din toată ţara, la categoriile U 9, U 11 şi U 13. La spadă au fost prezenţi peste 200 de copii, printre care şi sportivii de la LPS Bihorul Oradea, antrenaţi de Nicolae Ille.

Orădenii au avut evoluţii foarte bune, reuşind să obţină cinci medalii la cele trei categorii de vârstă.

Principala performanţă a realizat-o echipa feminină de spadă a LPS Bihorul, formată din Maria Popa, Alexandra Drăgan, Andrea Muntean şi Ana Muntean, care a devenit campioană naţională, câştigând categoria cea mai mare, U13, după ce s-a impus în finală în faţa celor de la CSS Quarto Bucureşti, pe care le-au învins cu scorul de 45-33. 

În semifinale, orădencele au trecut de CS Farul Constanţa I, cu scorul de 45-32. De precizat că la această probă au luat startul 13 echipe.

Apoi, la individual, la U 13 feminin, Alexandra Drăgan şi Andrea Muntean au terminat pe poziţiile 2 respectiv 3, într-o probă la care au participat 40 de sportive.

De asemenea, la categoria U 11 feminin individual, Mara Mazilescu a terminat pe locul III, din 69 de sportive înscrise.

În fine, la U 9 feminin individual, Elena Tămăşan a terminat pe poziţia secundă, din 29 de sportive. La final, ceremoniile de premiere au fost făcute de campioanele olimpice, mondiale şi europene Loredana Dinu, Simona Gherman şi Ana Maria Popescu (fostă Brânză)