Sala de sport a Colegiului Teodor Neş din Salonta va găzdui, joi, între orele 9 - 14, Cupa Liceelor la tenis cu piciorul (fotbal-tenis).

Tradiţionala competiţie demarată şi organizată de către Clubul Sportiv Tengo Salonta în colaborare cu unitatea de învăţământ şi profesorul de informatică, Illyés Lajos, a ajuns la ediţia cu numărul 10.

După cum transmit organizatorii, întrecerea se desfăşoară la proba de triplu amator, sub forma unui campionat şcolar care angrenează clasele liceului.

"Premiile sunt speciale şi nu se adresează doar câştigătorilor, ci şi colegilor de clasă. Astfel, echipa care va triumfa va avea parte, împreună cu clasa, de o ieşire la Discont Center din localitate pentru a servi împreună  masa. Locurile 2 şi 3 vor fi recompensate cu cupe şi diplome. Firmele interesate sa premieze sportivii sunt rugate să contacteze organizatorul în timp util, la numărul de telefon 0259373225", mai transmit organizatorii.

"Am ajuns la o ediţie jubiliară şi ne bucurăm nespus de mult faptul că în aceşti ani un număr mare de tineri au avut ocazia să practice tenisul cu piciorul în cadru organizat, într-o atmosferă de sărbătoare. Mizăm şi pe suportul galeriilor, aşteptând la competiţie susţinătorii participanţilor", a şi precizat Vasile Sorean, conducătorul clubului Tengo Salonta.