După înfrângerea de luni, de la Cluj, formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea revine pe teren propriu şi, sâmbătă, primeşte replica echipei arădene UTA. Meciul, din cadrul etapei a 6-a a Ligii a II-a, este programat la stadionul Luceafărul din Sânmartin, cu începere de la ora 11.

Partida va consemna un derby din această parte de ţară, cu două echipe ce reprezintă oraşe cu tradiţie în fotbalul românesc.

Dacă Luceafărul vine după eşecul, cu 0-2, de la Cluj, în schimb, în runda anterioară arădenii au câştigat cu 3-0 partida de la Timişoara, cu ACS Poli. Astfel, UTA a urcat pe podiumul clasamentului. Cu toate acestea, antrenorul Ionuţ Popa crede că poziţia pe care se situează acum echipa arădeană este una de conjunctură, date fiind problemele financiare cu care se confruntă.

De cealaltă parte, Luceafărul Oradea ocupă locul 13, după primele cinci etape, cu 5 puncte, după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri înregistrate.

Este de aşteptat ca elevii antrenorului Cristian Lupuţ să forţeze, sâmbătă, obţinerea celei de-a doua victorii din actuala ediţie de campionat, astfel încât se anunţă un nou joc atractiv.

Biletul de intrare la meci rămâne şi de această dată însă 25 de lei. Femeile, copiii şi pensionarii beneficiază însă de acces gratuit.

O victorie a "luceferilor" în jocul de sâmbătă, îi poate urca până pe poziţia a 10-a a clasamentului.


Etapa a 6-a a Ligii a II-a la fotbal:

Vineri:

Ora 17.00 Chindia Târgovişte - CS Mioveni

Sâmbătă:

Ora 11.00 Luceafărul Oradea - UTA Arad

Ora 11.00 Academica Clinceni - ACS Poli Timişoara

Ora 11.00 Sportul Snagov - Ripensia Timişoara

Ora 11.00 CS Baloteşti - Dacia Unirea Brăila

Ora 11.00 Metaloglobus Bucureşti - Daco-Getica Bucureşti

Ora 15.00 Energeticianul - Petrolul Ploieşti

Duminică:

Ora 15.00 Pandurii Târgu Jiu - SSC Farul Constanţa

Ora 19.30 ASU Politehnica Timişoara - FC Argeş

Luni:

Ora 18.30 Universitatea Cluj - Aerostar Bacău