Cel mai titrat club de tenis cu piciorul (futnet) din România, Tengo Salonta, organizează sâmbătă și duminică, un turneu internațional la care sunt așteptate formații din țară, dar și din Ungaria, Slovacia și Cehia.

Pe lista participanților la Cupa Tengo figurează orașe precum Cluj-Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, București, Târgoviște, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Százhalombatta (Ungaria), Szentes (Ungaria), Kosice (Slovacia) și Vsetin (Cehia).

Pentru gazdele de la Tengo (antrenor Vasile Sorean sr.) vor evolua Vasile Sorean jr., Nagy Darius, Alex Sorean, Bagosi István, Denis Purja, Ilyés Gergö, Norbert Lăzău, Marc Bence, Bondár Bertalan, Halász Dániel, Kádár Imre și David Suciu.

Sâmbătă, între orele 9 - 20, sunt programate întrecerile la probele de simplu, dublu și triplu, iar duminică, între orele 9 - 14, vor avea loc finalele pe probe.

Competiţia este programată la sala de sport Nicolae Talpoș, dar și la sala de sport Sándor Péter din Salonta. Intrarea spectatorilor este liberă.

Pe de altă parte, este de apreciat faptul că cei de la clubul salontan au demarat demersurile pentru înființarea Asociației Județene de Fotbal-tenis.