Cinci persoane au fost rănite şi patru autoturisme au fost avariate într-un accident rutier petrecut la ieşirea din municipiul Beiuş spre Ştei, după ce o şoferiţă neatentă a efectuat o manevră de mers înapoi cu maşina fără să se asigure.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier s-a produs sâmbătă după-amiază, în jurul orei 13.00. Şoferiţa în vârstă de 38 de ani, din Beiuș, a ieşit cu un autoturism din curtea unui imobil de pe strada Pandurilor şi a acroşat o autoutilitară condusă de un bărbat de 48 de ani, din Drăgănești. 

„Conducătorul autoutilitarei a efectuat o manevră de evitare a coliziunii înspre stânga și a acroșat un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Beiuș, care se afla pe sensul opus de circulație, având intenția de a intra în curtea aceluiași imobil”.

În urma acroșajului, autoturismul condus de tânărul de 19 ani a fost proiectat într-o altă autoutilitară care se deplasa în spatele său, condusă de un bărbat de 41 de ani, din Beiuș.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, trei femei şi doi bărbaţi.

"Două persoane au fost transportate la Spitalul municipal din Beiuş, iar trei persoane la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. Leziuni mai grave a avut o femeie, care a ajuns la UPU cu traumatism cranio cerebral. Celelalte victime au avut leziuni mai uşoare", a declarat pentru BIHOREANUL şeful SMURD-UPU Bihor, dr. Hadrian Borcea.