Un tânăr în vârstă de 22 ani din localitatea bihoreană Săcueni s-a ales cu dosar penal după ce, miercuri, a provocat un accident de circulaţie pe DN19, în comuna Tămăşeu.

Beat şi fără permis de conducere, la volanul unui Volkswagen Bora, tânărul şofer s-a izbit cu maşina de un cap de pod. 

Accidentul rutier a fost semnalat pe numărul de urgenţă 112, miercuri, la prânz, la ora 12.20.

"Şoferul conducea maşina pe direcția Oradea - Satu Mare, iar în localitatea Tămăşeu, pe fondul necunoașterii regulilor de circulație și al consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un cap de pod din șanțul de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare", se precizează în comunicatul transmis, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Şoferul a avut noroc, deoarece a scăpat doar cu leziuni uşoare. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier", se mai arată în informare.