Poliţia Bihor a făcut publică fotografia principalului suspect în cazul uciderii tânărului orădean care a fost găsit mort şi doar în lenjerie intimă lângă Peţa şi cere sprijinul cetăţenilor pentru prinderea acestuia.

Este vorba despre Sorin Ioan Rogia, 27 ani, a cărui identitate a fost dezvăluită, tot sâmbătă, de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tibunalul Bihor, Maria Cotrău.

Tânărul, care a dispărut de acasă încă din noaptea crimei, este căutat acum de anchetatori, iar cei care l-au văzut sau au date care pot conduce la prinderea lui sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze Poliţiei.

"Rugăm cetăţenii care pot da detalii care să conducă la depistarea acestuia, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să sune la numărul pentru apeluri de urgenţă", se arată în informarea transmisă de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Rogia este suspectat că l-a ucis cu sânge rece pe tânărul de 27 de ani și, dat fiind modul în care a acționat, zdrobind efectiv capul victimei sale, este considerat deosebit de periculos.

El a fost dat în consemn atât la frontieră, cât și în Spațiul Schengen.