O descindere de mare amploare a unor forțe polițienești are loc, joi, pe domeniul familiei Micula de pe strada Colinelor din Oradea. Din câte se pare, cel vizat este Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula, devenit celebru prin implicarea în mai multe scandaluri publice.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, la faţa locului ar fi descins, încă din prima parte a zilei, trei dube şi 11 maşini mici, cu echipaje care au efectuat percheziţii în incinta proprietăţii.

În acţiune sunt implicate forţe ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul Ministerului de Interne.

La faţa locului poate fi văzută şi limuzina unui avocat.

Contactat de BIHOREANUL, Victoraş Micula a confirmat defăşurarea percheziţiilor, arătându-se revoltat de faptul că oamenii legii scotocesc proprietăţile familiei şi i-au ridicat inclusiv laptopul.

Cel mai recent scandal avându-l protagonist pe Micula junior s-a petrecut la începutul lunii martie a acestui an, când au apărut pe internet înregistrări cu acesta şi cu amici de-ai săi făcând drifturi şi curse de viteză cu bolizi, dar şi trageri cu un pistol despre care susțineau că ar fi AK-47.

Incidentul a declanşat o anchetă penală şi prime percheziţii la domeniul de pe strada Colinelor. Cei implicaţi au bagatelizat, la vremea respectivă, povestea, spunând că ar fi fost vorba de o armă de airsoft.

Nu se știe încă dacă perchezițiile de joi au legătură cu acest dosar. 

Contactată de BIHOREANUL, purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor, comisarul șef Alina Dinu, a declarat că perchezițiile nu sunt desfășurate de Poliția Bihor.