Mai multe echipaje de poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea au descins, joi dimineaţă, în cartierul Luceafărul din municipiu, într-un dosar al procurorilor DIICOT care vizează traficul de minori şi pornografia infantilă.

Sex şi droguri

Poliţiştii au percheziţionat apartamentul unui cunoscut hairstylist din Oradea, Ionuţ Butcă, 34 ani, bănuit că a profitat de mai mulţi adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, mai ales din rândul celor din centrele de plasament din Oradea, cărora le oferea droguri şi le racola clienţi, partidele sexuale având loc în apartamentul său şi tot el era cel care încasa banii oferiţi de clienţi.

Butcă a fost ridicat, joi, şi condus la sediul DIICOT Oradea, pentru audieri.

Potrivit surselor BIHOREANULUI,  anchetatorii au găsit în locuinţa acestuia droguri de risc şi mare risc, dar şi echipamente cu care bărbatul înregistra orgiile pe care le organiza. 

UPDATE: A fost reţinut pentru 24 de ore

Ionuţ Butcă a fost reţinut, joi după-amiaza, pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca, în cursul zilei de vineri, procurorii DIICOT să decidă dacă îi vor cere arestarea ori dacă vor dispune faţă de el o altă măsură preventivă. 

Cert este că, până joi seara, anchetatorii au audiat mai multe persoane, inclusiv din rândul minorilor care au participat la petrecerile pe care le organiza hairstylistul în apartamentul său, însă nu au făcut publice date despre anchetă ori măcar probele găsite în locuinţa percheziţionată.