Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula, s-a ales cu amendă şi puncte penalizare după incidentul de vinerea trecută, când, deşi Podul Centenarului era închis pentru traficul auto, şi-a pus unul dintre angajaţi să dea la o parte gardurile de protecţie de la cele două capete ale podului, trecând apoi cu bolidul peste noua construcţie în timp ce filma cursa clandestină.

Înregistrarea a fost distribuită pe Instagram şi preluată inclusiv de BIHOREANUL, de unde apoi informaţia a ajuns şi la agenţii rutieri ai Poliţiei Municipiului Oradea, care i-au şi predat, luni, procesul verbal de sancţionare pentru nerespectarea indicatorului rutier cu accesul interzis. 

Sancţiunea i-a fost aplicată în cursul zilei de luni şi a constat în 2 puncte amendă – 300 lei şi 2 puncte penalizare. 

„Eu am inaugurat Podul Centenarului ştiind ce lucrări s-au făcut cu dealul de la Ciuperca, care s-a prăbuşit. La cât de repede s-a lucrat şi cum i-a forţat primarul pe executanţi să se grăbească, nu credeam că e bine făcut. Nici acum nu cred. Dar am fost să-l testez personal. Eu nu păţeam nimic, şi dacă se prăbuşea pentru că eram cu o maşină blindată. Nu amendă trebuiau să îmi dea, trebuiau să mă felicite", a comentat, sarcastic, Micula, chestionat de BIHOREANUL.