O coliziune în lanţ petrecută duminică după-amiază, în jurul orei 16:40, în comuna Nojorid, pe sensul de mers către Oradea, a îngreunat circulaţia auto pe DN 79.

"În accident au fost implicate patru autoturisme. Este vorba de o coliziune în lanţ, în urma căreia un minor a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, pentru investigaţii medicale", a declarat pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, copilul a fost rănit uşor.

La ora transmiterii acestei știri traficul rutier în comuna Nojorid se desfăşoară cu dificulate, iar pe ambele sensuri de mers s-au format cozi de maşini.

Circulaţia în zonă este mai intensă decât în alte weekenduri pentru că localnicii sărbătoresc astăzi zilele comunei Nojorid.

Poliţiştii rutieri ieşiţi la faţa locului pentru investigarea cauzelor accidentului dirijează traficul care se desfăşoară alternativ pe cele două sensuri de mers.

"Rugăm conducătorii autor participanţi la trafic să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren", a mai declarat Fărcuţa.

UPDATE:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, carosabilul a fost degajat în jurul orei 17:40, iar la ora 18:00 circulaţia autovehiculelor pe DN 79 în comuna Nojorid se desfăşura deja normal.