O bihoreancă a ajuns la spital cu multiple leziuni în urma unui accident rutier produs în localitatea Sălacea. Femeia circula pe bicicletă, pe trotuar, când a fost lovită de maşina pierdută de sub control de un cetăţean austriac, autoturismul acestuia din urmă oprindu-se apoi într-un stâlp, pe care l-a dărâmat. 

Accidentul rutier s-a petrecut marţi dimineaţa, pe drumul judeţean 190 C. Austriacul în vârstă de 51 ani conducea maşina înspre localitatea Otomani şi, după cum spun poliţiştii, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

"Astfel, într-o curbă la stânga, şoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, a acroșat o bicicletă, pe care circula, în aceeași direcție, pe trotuar, o femeie de 37 de ani, din Sălacea, iar apoi a lovit un stâlp electric, care s-a rupt în urma impactului", a explicat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

În urma accidentului rutier, femeia a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Austriacul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă de poliţiştii Biroului Rutier Marghita. Ancheta se desfăşoară sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita.