Un bărbat în vârstă de 61 ani din Oradea a fost găsit spânzurat, vineri, în baia locuinței sale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul Alina Dinu, în urma necropsiei pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violenţă, iar în caz nu sunt suspiciuni de omor.

De altfel, după cum a aflat BIHOREANUL, orădeanul a lăsat şi un bilet de adio, în care a descris situaţia disperată în care a ajuns. Rămas cu handicap locomotor în urma unui accident rutier suferit toamna trecută, bărbatul se putea deplasa doar cu cadru metalic şi şi-a depus actele pentru a se pensiona.

Doar că, după cum susţine el în bilet, decizia de pensionare nu i s-a eliberat nici până la finalul lunii trecute, iar el, rămas fără venituri, fără curent, căldură şi mâncare, trăia din mila prietenilor şi a vecinei sale, care îl ajutau cu mâncare.

Sătul, bărbatul a ales să se sinucidă, fiind găsit chiar de unul dintre vecini, care a văzut uşa casei deschisă şi a intrat să vadă ce s-a întâmplat.

Acelaşi vecin a sunat şi la 112, însă echipajul SMURD trimis la locuinţa orădeanului nu a putut decât să-i constate acestuia decesul.