Un taximetrist din Marghita a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a fost implicat într-un accident rutier și a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției. Bărbatul era băut şi s-a izbit cu maşina de un autoturism parcat, după care a plecat mai departe. A fost reclamat câteva ore mai târziu de clientul său, care în urma accidentului s-a ales cu contuzii la umăr şi la coloana cervicală.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Bihor, accidentul rutier a fost semnalat în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1.30, de reprezentanții Spitalului orăşenesc din Marghita după ce la unitatea de primire urgențe s-a prezentat un tânăr în vârstă de 28 de ani cu contuzii la nivelul umărului şi a coloanei cervicale, pasager într-unul din autoturismele implicate, care circula în regim de taxi.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri l-au identificat imediat pe şoferul taximetrului, un bărbat de 65 de ani, din Marghita „Acesta este bănuit că miercuri seara, în jurul orei 23.40, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Marghita, ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism parcat regulamentar pe marginea carosabilului”, se arată în informare.

Ulterior, şoferul a părăsit locul accidentului rutier, lăsându-şi la destinaţie clientul din maşină, care i-ar fi zis că nu are leziuni.

Bărbatul a fost găsit acasă şi, testat fiind cu aparatul etilotest, s-a constatat că prezenta o concentrație alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în informarea Poliţiei Bihor.