Zeci de poliţişti de la Serviciului Pentru Acțiuni Speciale (SAS) Bihor, Poliția Municipiului Oradea, Serviciul Rutier, dar şi posturile de poliție comunale, s-au prezentat, miercuri, la Centrul de Transfuzii Oradea. 

Poliţiştii au donat sânge pentru a veni în ajutorul colegului lor de la SAS Suceava, Ciprian Sfichi, rănit grav, marţi, de un interlop, în timpul unor percheziţii organizate într-un dosar al procurorilor DIICOT în Rădăuţi.

"Polițiștii bihoreni sunt alături de colegul lor din cadrul SAS Suceava, care a fost rănit grav în cadrul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să-și ducă misiunea până la capăt și să se întoarcă în rândurile noastre, sănătos!", a transmis, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Acţiunea poliţiştilor bihoreni va continua şi joi. În acest timp, subofiţerul sucevean a fost internat în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie "Nicolae Oblu" din Iaşi, unde a fost supus la mai multe intervenţii chirurgicale. Medicii sunt încă rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire. 

Agentul şef adjunct Ciprian Sfichi participa la percheziţii la un traficant de droguri din Rădăuţi atunci când a fost atacat cu o macetă. Suspectul, Alexandru Huţuleac, i-a aşteptat pe mascaţi înarmat cu o sabie, iar primul care a intrat a fost agentul şef Sfichi, care a fost lovit în cap şi a ajuns în stare gravă la spital.