Orădenii sunt invitaţi pe 22 septembrie să asiste la o gală de luptă, numită Colosseum Tournament, între protagonişti numărându-se orădenii Alexandru Lungu, supranumit Muntele Bihorului, şi Adrian Maxim. Evenimentul va fi televizat de Digi Sport.

În total, pe afişul galei figurează opt confruntări. Alexandru Lungu va lupta la categoria +95 kg, pe durata a trei reprize, în compania lui Jamai Satisch.

Adversarul lui Sandu Lungu vine din Olanda şi este supranumit "Crazy Indian". Jamai Satisch are 140 de kilograme şi, potrivit organizatorilor, a luptat în cele mai mari promoţii ale Europei. 

La rândul său, Adrian Maxim îl va avea ca adversar pe armeanul Artyom Grigoryan, într-o dispută programată în cadrul categoriei -65 kg şi care se va desfăşura tot pe durata a trei reprize.

Alături de cei doi orădeni, gala de duminică, 22 septembrie, de la Arena Antonio Alexe, vor mai fi prezenţi alţi zece luptători, între care nume importante din noul val al sporturilor de contact, cum sunt Andrei Ostrovanu, Marian Dinu sau Adrian Mitu. 

Două meciuri vor avea ca durată cinci reprize (cele în care vor lupta Alexandru Ostrovanu cu Marian Dinu, la categoria -71 kg, şi Adrian Mitu cu Oleksandr Gayduchoc, la 83 kg), în timp ce celelalte şase dispute sunt programate pe durata a trei reprize.

Gala Colosseum Tournament de la Oradea va începe de la ora 20 şi va transmisă de Digi Sport. 

În funcţie de loc, biletele se vând cu 50 de lei (categoria I) şi cu 40 de lei (categoria a II-a). Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul entertix.ro.