Campioana României la baschet masculin, formaţia CSM CSU Oradea şi-a programat data reunirii în vederea demarării pregătirile pentru următorul sezon competiţional, pe 11 august.

După cum anunţă conducerea clubului bihorean, "roş-albaştrii" se vor pregăti pe plan local, "având toate condiţiile la dispoziţie în Oradea pentru încărcarea fizică".

Perioada de pregătire fizică va dura mai bine de două săptămâni şi va fi îmbinată cu cea specifică. Apoi, leii roşii vor începe programul jocurilor de pregătire.

După cum transmite clubul orădean, în total, echipa campioană va susţine şase meciuri test înaintea primului joc oficial din sezonul competiţional 2019-2020.

Este vorba despre trei meciuri în compania unor formaţii din Ungaria, două cu echipe din Serbia şi unul în compania unei formaţii din Macedonia de Nord. De asemenea, în această perioadă, CSM CSU Oradea va efectua şi o deplasare în Ungaria, dar şi una în Serbia. Toată perioada de pregătire se va încheia însă, ca de obicei, cu turneul memorial Antonio Alexe.

Primul meci oficial din noul sezon competiţional este programat pentru 17 septembrie, în deplasare, cu Falco Szombathely, în primul tur preliminar al Basketball Champions League. Returul se va disputa pe 20 septembrie, cu începere de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Programul meciurilor amicale:

-  29 august, ora 19, cu DEAC Debrecen, la Debrecen

-  31 august, cu Szedeak Szeged, la Oradea

-  4 septembrie, cu Dynamic Belgrad, în Serbia

-  5 septembrie, cu FMP Belgrad, în Serbia

- în perioada 9-11 septembrie, cu Szolnok Olaj KK şi MZT Skopje, în cadrul memorialului Antonio Alexe, la Oradea