Programată în week-end, etapa a 3-a a campionatului Ligii a IV-a Bihor la fotbal a consemnat trei victorii ale echipelor care au evoluat în deplasare. Printre performere s-a numărat şi nou-promovata CAO Oradea, formaţie care s-a impus cu scorul de 1-0, la Salonta, pe terenul Olimpiei. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris în minutul 7 de fostul atacant al salontanilor, Sergiu Ciocan.

Şi CSC Sânmartin s-a impus pe teren străin în acestă rundă, la Săcueni, cu 2-0, printr-o dublă reuşită de C. Popa, şi astfel echipa din Sânmartin este singura cu păunctaj maxim după trei etape, ceea ce o plasează pe prima poziţie a ierarhiei.

Victorie externă, chiar la scor de neprezentare a repurtat însă şi Unirea Embrak Livada, care s-a impus pe terenul celor de la Valea lui Mihai şi a urcat pe locul al doilea al clasamentului.

Dintre echipele care au evoluat pe teren propriu, cel mai clar succes l-a repurtat Viitoarul Borş, formaţie care s-a impus cu 6-0 şi a realizat scorul etapei, în confruntarea cu cei de la Crişul Aleşd.


Rezultatele complete şi marcatorii din runda a 3-a a Ligii a IV-a Bihor la fotbal:

Olimpia Salonta – CAO  Oradea 0-1 (0-1)

A maract: Sergiu Ciocan 7

Universitatea Oradea – CSO Ştei 2-0 (0-0)

Au marcat: Dumbrăveanu 46ag, Ferik 80pen

Viitorul Borş – Crişul Aleşd 6-0 (3-0)

Au marcat: Cr Tătar  17, 44, 75, Emeric Zadori 40, Tamas Pethi 61, Ienciu 88

Bihorul Beiuş – Crişul Sântandrei  2-1 (1-1)

Au marcat Szekeres 42, 67/Alin Puşa 24

Unirea Valea lui Mihai – Unirea Embrak Livada 0-3 (0-1)

Au marcat: Marian Pop 31, Daniel Toma 64, 71

CS Oşorhei – CS Diosig 3-1

CS Săcueni – CSC Sânmartin 0-2

Au marcat: C. Popa 36, 62