Cinci medalii au cucerit sportivii Clubului Sportiv Redpoint în weekend, participând sâmbătă la un concurs de 3D la Căsoaia (jud. Arad), iar duminică la etapa a IV-a a Campionatului Judeţean de Tir cu Arcul, desfăşurată la Săcuieni în organizarea clubului local, C. S. Phoenix.

Concursul de la Săcuieni s-a desfăşurat pe malul lacului Olosig din localitate, având ţinte fixe FITA, ţinte 2D şi 3D, plus ateliere cu ţinte rotative sau în mişcare, ceea ce a sporit atât spectaculozitatea concursului cât şi gradul de dificultate.

Majoritatea echipei Redpoint a fost formată din arcaşi înscrişi la divizia de barebow. Aici, sportivii Redpoint au obţinut 3 medalii: o medalie de aur prin Ada Luncan, o medalie de argint şi una de bronz prin Marin Darna şi Cătălin Darna.

La concursul de 3D de la Căsoaia, arcaşii orădeni au reuşit să-şi adjudece un loc I prin Călin Darna şi un loc IV prin Marin Darna.

În total, „cu susţinerea Rivolto Cons, Darer, Vitrerom, Turism Felix şi Consiliului Judeţean Bihor sportivii orădeni au obţinut cinci medalii”, după cum transmit reprezentanţii clubului Redpoint.

Viitoarea etapă a Campionatului Judeţean de tir cu arcul, Cupa Cetăţii, urmată de finala campionatului, va avea loc în 12 octombrie în Parcul Cetăţii Oradea.