Dacă săptămâna trecută au evoluat în deplasare, de această dată, formațiile bihorene de fotbal din Liga a III-a vor evolua pe teren propriu, în cadrul rundei din acest weekend, etapa cu numărul 9.

Prima este CSC Sânmartin, formație aflată pe val, după ce a legat două victorii consecutive, 3-2 acasă cu Gloria Bistrița și 1-0 la Reghin, cu Avântul.

Elevii antrenorului Călin Cheregi vor evolua vineri, de la ora 15, la Sântion, cu Unirea Dej.

Deși dejenii ocupă locul 11 în Seria a V-a, iar bihorenii de la Sânmartin sunt pe locul 4, partida de vineri nu se anunță la discreția gazdelor, clujenii venind și ei după o victorie în fața liderului, Luceafărul Oradea, pe care au învins-o vinerea trecută, cu scorul de 2-1, după ce însă în minutul 88 erau conduși cu 0-1.

Pe CSC Sânmartin, o victorie ar putea să o propulseze pe podium.

Rămasă în fruntea ierarhiei, în pofida înfrângerii de la Dej, Luceafărul Oradea speră să își consolideze poziția și după etapa din acest weekend, având în vedere că va evolua pe teren propriu în fața unei formații din partea inferioară a clasamentului. Este vorba despre AFC Odorheiu Secuiesc, echipă care săptămâna trecută a pierdut meciul de acasă cu ultima clasată.

Elevii lui Dragoș Militaru sunt mari favoriție pentru acest joc, care este programat sâmbătă, de la ora 15, la Sânmartin, pe stadionul Luceafărul.

Derby-ul etapei din acest week-end din eșalonul al III-lea se va desfășura tot sâmbătă de la ora 15, în județul Maramureș, între echipele de pe locurile 2 și 3, Fotbal Comuna Recea și Viitorul Şelimbăr.


Iată programul complet al rundei a 9-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri, ora 15:

CSC Sânmartin - Unirea Dej

CFR 1907 Cluj II - CSM Avântul Reghin

Sticla Arieşul Turda - ACS Unu Fotbal Club Gloria

Sâmbătă, ora 15:

Fotbal Comuna Recea - Viitorul Şelimbăr

Metalurgistul Cugir 1939 - SCM Zalău

Minaur Baia Mare - AFC Unirea 1924

Industria Galda - Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca

Luceafărul Oradea - AFC Odorheiu Secuiesc