Fotbaliştii de la CSC Sânmartin s-au calificat fără probleme în turul II al Cupei României, după ce miercuri s-au impus pe teren propriu, la Sântion, cu categoricul scor de 8-2, în faţa formaţiei Unirea Tăşnad din judeţul Satu Mare.

Meciul a fost la discreţia elevilor antrenorului Călin Cheregi, care - chiar dacă în această perioadă se află în cantonament - au făcut un joc foarte bun, marcând câte patru goluri pe repriză.

Sergiu Pop a deschis scorul în minutul 11, după care în minutul 19, Sebastian Brata a făcut 2-0. Dominarea bihorenilor a continuat, iar în minutul 36 Claudiu Popa a înscris pentru 3-0.

Oaspeţii au redus din handicap în minutul 41, dar scorul pauzei a fost 4-1, după ce, în ultimul minut al primei reprize, Alexandru Sorian a punctat din nou pentru CSC Sânmartin.

Deşi la şase minute după reluare, sătmărenii au mai înscris o dată, din penalty, bihorenii s-au dezlănţuit şi au marcat alte patru goluri în partea a doua, prin Sergiu Pop, în minutul 57, Ovidiu Popa, în minutul 63, şi Szabados, în minutele 70 şi 87. Astfel, partida s-a încheiat cu o victorie concludentă pentru bihoreni, scor 8-2.

Antrenorul Călin Cheregi a trimis pe teren în acest meci echipa: Barabaş – Fl. Pop, Tiponuţ, Lupşe, Arsene – S. Brata (min. 60 Szabados), Cuc, Habakuk (min. 46 Ov. Popa), I. Ban (min. 25 Cl. Popa) – Sorian şi Sergiu Pop.

"Vreau să-i felicit pe jucătorii echipei mele pentru atitudinea arătată în joc, având în vedere stadiul pregătirilor în care ne aflăm, noi fiind în cantonament în această perioadă, la Felix. Am făcut un meci bun, în care am demonstrat reale calităţi şi din punct de vedere tehnico-tactic. Urmează săptămâna viitoare două amicale, după care vom vedea cu cine vom juca în turul II al Cupei României", a declarat pentru BIHOREANUL, la finalul partidei, Călin Cheregi, antrenorul formaţiei din Sânmartin, o echipă care în această vară a promovat în Liga a III-a.