Federaţia Română de Fotbal a stabilit vineri programul meciurilor din Faza I a Cupei României, ediţia 2019-2020.

În această fază, judeţul Bihor are o singură reprezentantă, pe CSC Sânmartin, echipă care a câştigat faza judeţului Bihor în ediţia 2018-2019 a Cupei României.

În urma stabilirii făcute de FRF, a reieşit că echipa din Sânmartin va avea ca adversar în primul tur naţional al competiţiei KO din fotbalul românesc pe Unirea Tăşnad din judeţul Satu Mare.

Confruntarea va avea loc într-o singură manşă, pe terenul echipei bihorene, pe data de 31 iulie, cu începere de la ora 17:30.

În total, în primul tur naţional al Cupei României la fotbal vor participa 76 de echipe, dintre care 42 calificate din faza pe judeţ, iar 34 echipe ce activează în Liga III-a. Astfel, vor avea loc 38 de meciuri în această fază, miercuri, 31 iulie, cu începere de la ora 17:30.

Toate meciurile se vor disputa într-o singură manşă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor juca încă două reprize de prelungiri, iar, dacă egalitatea va persista, se va trece la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Alte meciuri din Faza I a Cupei României la fotbal:
CS Gheorgheni - AFC Odorheiu Secuiesc
FC Păpăuţi - KSE Târgu Secuiesc
Steaua Bucureşti - CS Mihai Bravu
CS Blejoi - Flacăra Moreni
Precizia Săcele - AFC Hărman
Unirea Cruşeţ - Inter Petrila
LPS Cetate Deva - CS Hunedoara
Voinţa Lupac - CSM Lugoj
Millenium Giarmata - CSC Ghiroda şi Giarmata Vii
Avântul Periam - Progresul Pecica
Măgura Cisnădie - FC Avrig
Voinţa Stremţ - AFC Unirea 1924
CS Ocna Mureş - Industria Galda
Olimpia MCMXXI Satu Mare - SCM Zalău
CS Floreşti - CS Iernut
Unirea Ungheni - MSE Târgu Mureş
ACS Dumitra - ACS Unu Fotbal Club Gloria
Progresul Şomcuţa Mare - Unirea Dej

De precizat că în etapa naţională a Cupei României vor participa un total de 145 de echipe, calificate astfel: 14 echipe din campionatul Ligii I, 20 echipe din campionatul Ligii a II-a (între care şi Luceafărul Oradea), 69 echipe din campionatul Ligii a III-a şi 42 echipe câştigătoare ale etapei de judeţ (între care şi CSC Sânmartin).