Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au deplasat în acest sfârşit de săptămână la Piteşti, acolo unde, sâmbătă, începând cu ora 17, vor juca cu echipa locală BCM U FC Argeş. Partida va conta pentru etapa a 7-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale, Grupa valoică A.

Va fi un joc al echipelor rănite în orgoliu, după ce ambele combatante au suferit înfrângeri în etapa anterioară. Astfel, orădenii se prezintă la această confruntare după ce în runda precedentă a cedat pe teren propriu, cu scorul de 69-72, în faţa celor de la U-BT Cluj-Napoca, în timp ce BCM U FC Argeş Piteşti a fost învinsă la Craiova, de SCM U, cu scorul de 99-89.

În acest fel, atât CSM CSU Oradea, cât şi BCM U FC Argeş au la general bilanţul de 3-3.

În afară de eşecul cu clujenii, formaţia antrenată de Cristian Achim a cedat între timp pe teren propriu şi cu ZZ Leiden, în etapa a 5-a din FIBA Europe Cup, cu scorul de 72-76.

Pentru orădeni se anunţă un nou joc dificil, pentru că în timp ce ei se confruntă în continuare cu probleme de efectiv, echipa din Piteşti are multe opţiuni, mizând pe şase străini, doi autohtoni cu experienţă, respectiv cu 2-3 jucători sub 23 ani.

După ce CSM CSU Oradea s-a despărţit de Vaidas Kariniauskas, "locul său în angrenajul echipei va fi luat de către Muhamed Pasalic", a anunţat clubul orădean, pe site-ul oficial. De asemenea, conducerea echipei a precizat că şi că "este puţin probabil să-l mai vedem pe Marcus Ginyard jucând la poziţia 4".

În acest joc ar putea debuta însă nou-veniţii Dragan Zekovic sau Pavle Reljic, care au efectuat, însă, doar un singur antrenament înaintea deplasării. Se ştie însă clar că Bobe Nicolescu şi Bogdan Ţîbîrnă vor absenta şi de această dată, ei nefiind încă complet refăcuţi după accidentări.

Suporterii echipei campioane pot urmări jocul BCM U FC Argeş - CSM CSU Oradea pe micul ecran, în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport.