Echipa orădeană de de polo CSM Digi va susține în această săptămână, miercuri și joi, derby-ul Superligii Naționale, cu Steaua Stirom București.

Bihorenii s-au deplasat deja în Capitală pentru dubla întâlnire ce va conta pentru etapa a 7-a, ultima din turul sezonului regulat al campionatului.

Cele două meciuri sunt programate la bazinul Steaua, în serile de miercuri și joi, cu începere de fiecare dată de la ora 20.

Programate inițial la sfârșitul săptămânii, cele două confruntări au fost devansate la solicitarea echipei bucureştene, care este angrenată în grupele LEN Champions League.

Jocurile reprezintă un duel între formațiile care au disputat ultimele finale ale Superligii Naționale. Totodată, este o încleștare între ocupantele primelor două poziții ale clasamentului. Formația din capitală are 12 victorii din tot atâtea meciuri disputate, în timp ce CSM Digi a câștigat 11 partide din totalul de 12 jucate până în prezent.

După cum recunoaşte şi site-ul clubului orădean, „Steaua Stirom beneficiază de experiență superioară și de avantajul terenului propriu, astfel încât pornește cu prima șansă în dubla cu CSM Digi”.

Arbitrii meciurilor vor fi Adrian Alexandrescu (Oradea) şi Tóth Ferenc (Târgu Mureş).