Elevii antrenorului George Tăutu au întâlnit echipa locală HC Szejke, formație care luptă pentru promovarea în prima ligă și care, de această dată a reușit să se impună cu scorul de 35-30.

Jocul a fost controlat de echipa gazdă, care la finele primei reprize a reușit să-și ia un avans de șase goluri și să conducă cu scorul de 17-11.

În partea secundă lucrurile s-au mai schimbat, handbaliștii bihoreni au marcat ceva mai multe goluri, s-au apropiat pe tabelă, dar deși au câștigat la limită repriza, nu au reușit să evite înfrângerea, pierzând, astfel, la o diferență de cinci goluri, meciul cu una dintre contracandidatele la primele locuri. Astfel, cei din Odorhei și-au luat revanșa după înfrângerea din tur de la Oradea.

De fapt, se poate spune că cele două echipe și-au împărțit victoriile în actuala ediție de campionat, fiecare impunându-se pe teren propriu de câte două ori, în total.

În urma eșecului de sâmbătă însă, CSM Oradea a rămas cu 10 victorii și a ajuns la 6 înfrângeri. Cu un total de 30 puncte, formația bihoreană se menține totuși pe locul al II-lea, la șase puncte de liderul Seriei D, CSM Sighișoara, echipă care s-a impus cu scorul de 33-27 în fața celor de la CS Minaur II Baia Mare. În schimb, HC Szejke Odorhei, cu 29 de puncte, ocupă locul al III-lea.

În următoarea etapă, CSM Oradea va evolua pe teren propriu, luni, 25 martie, de la ora 16:00, cu CS Minaur II Baia Mare.