Sportiva orădeană Dorina Korozsi s-a întors cu un rezultat foarte bun de la întrecerile Campionatului European de Atletism Masters, competiţie care s-au desfăşurat în Italia, la Jesolo, unde bihoreanca a cucerit medalia de bronz.

Atleta orădeană a luat startul în cadrul probei de 800 de metri, unde au participat 12 concurente din Italia, Polonia, Marea Britanie, Turcia, Spania, Germania şi Franţa şi unde a ruşit să treacă a treia linia de sosire, după poloneza Aneta Lemiez, care a câştigat cursa, şi o britanică.

„Îmi doream mult o medalie la acest Campionat European şi din fericire am reuşit. 800 metri e proba mea de suflet şi tot timpul am reuşit să abordez cursa cu încrede, a fost o cursă tactică, nu m-a interesat timpul cu care voi termina cursa, ţelul meu era podiumul”, a declarat BIHOREANULUI Dorina Korozsi.

Pentru atleta orădeană urmează acum întrecerile Campionatelor Balcanice de Atletism Masters, care sunt programate în acest weekend la Bucureşti. Aici, Dorina va lua startul la mai multe probe, respectiv la 1500 m, 800 m, 400 m şi ştafeta de 800 m, 400 m, 200 m şi 100 m a României.