Aşa cum era de aşteptat, echipa de handbal masculin CSM Oradea a obţinut, duminică, cel de-al 13-lea succes din actuala ediţie a campionatului Diviziei A, Seria B.

Elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus, la Sighişoara, în confruntarea cu Centrul Naţional de Excelenţă, cu scorul de 39-32.

De menţionat însă faptul că jocul a avut două reprize diametral opuse. Prima a fost adjudecată de formaţia din Sighişoara, cu scorul de 18-16, în timp ce în repriza secundă, CSM-ul a înscris 23 goluri şi a încasat doar 14, astfel că a obţinut o victorie la şapte goluri.

În urma acestui rezultat, formaţia bihoreană are 13 victorii din tot atâtea partide disputate şi cu un total de 39 puncte aumulate îşi consolidează prima poziţie.

Ce este foarte important de menţionat însă este faptul că principala urmăritoare a CSM-ului, formaţia gorjeană CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu a suferit un nou eşec, cu 35-36, la Craiova. În acest fel, diferenţa de puncte din clasament dintre CSM Oradea şi CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu A devenit de nouă puncte, ceea ce le deschide drum direct spre promovare bihorenilor.

Următorul meci pentru CSM Oradea va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe, în compania celor de la Universitatea Cluj-Napoca.