După ce s-au reunit și au început pregătirile pentru noua stagiune, handbaliștii de la CSM Oradea au ajuns să dispute deja și primele jocuri de verificare din noul an calendaristic.

Astfel, săptămâna trecută, formația antrenată de George Tăutu s-a deplasat la Timișoara pentru a susține o dublă amicală cu echipa locală de primă divizie SCM Politehnica.

Mai întâi, cele două echipe s-au întâlnit vineri, când gazdele s-au impus clar, cu scorul de 41-26, după ce și la pauză conduceau cu 24-9.

Meciul al doilea s-a desfășurat sâmbătă și s-a încheiat tot cu victoria clară a prim-divizionarei, scor 40-20, după ce la jumătatea confruntării timișorenii conduceau cu 24-13.

După aceste dispute, CSM-ul s-a întoars acasă, unde își continuă pregătirile pe plan local. Următorul joc de verificare va avea loc în această săptămână, când bihorenii se vor deplasa la Cluj, pentru a întâlni echipa Universitatea din localitate, o altă formație care activează în prima ligă a țării.

Debutul oficial în noul an pentru handbaliștii de la CSM Oradea va avea loc pe data de 2 februarie, când, pe teren propriu, vor primi replica celor de la HC Szejke Odorhei.