Handbaliştii de la CSM Oradea au obţinut sâmbătă cea de-a zecea victorie din actuala ediţie a campionatului Diviziei A. Jucătorii pregătiţi de George Tăutu au evoluat în Sala Transilvania din Sibiu, în compania echipei locale HC, pe care a întrecut-o cu scorul de 26-24, rămânând pe locul II al clasamentului.

Etapă prielnică pentru formaţia orădeană de handbal masculin CSM în acest week-end în cadrul campionatului Diviziei A. Astfel, bihorenii cu toate că au jucat în deplasare, s-au impus, în timp ce una dintre contracandidatele la primele două locuri, HC Szejke Odorhei s-a împiedicat pe teren propriu, remizând doar cu CS Minaur II Baia Mare.

 "Roş-albaştrii" au câştigat şi prima repriză, intrând în pauză cu scorul de 13-11. Apoi, în partea a doua, ecartul s-a menţinut, ambele combatante trecându-şi în cont câte 13 goluri, iar la finalul partidei s-a consemnat victoria orădeană cu 26-24.

Pentru bihoreni, aceasta a fost cea de-a zecea victorie din actualul sezon, cu 30 de puncte, ei aflându-se pe locul II în continuare, la trei puncte de liderul CSM Sighişoara, dar şi cu patru mai mult decât cea de-a treia clasată, HC Szejke Odorhei, care a înregistrat o nouă sincopă, 31-31 cu Minaur II Baia Mare.

Evoluând la Turda, liderul CSM Sighişoara s-a impus în această rundă, cu 36-29, în faţa celor de la AHC Potaissa II.