Imediat după sărbătorile de iarnă, echipa de handbal masculin CSM Oradea şi-a reluat pregătirile.

De la începutul acestei săptămâni, handbaliştii pregătiţi de tehnicianul George Tăutu se antrenează pe plan local, urmând ca la finele acestei săptămâni precum şi în următoarea să dispute câteva jocuri de verificare.

Mai întâi, sâmbătă, 11 ianuarie, echipa bihoreană se va deplasa în Ungaria, la Mezotur, pentru a participa la un turneu de o zi. 

La această primă competiţie amicală vor mai lua parte trei echipe maghiare: Mezoturi AFC Syngenta, Rinyamenti KC şi Makoi KC.

În primul meci, în semifinale, CSM Oradea va juca în compania celor de la Makoi KC, iar în funcţie de rezultat va juca apoi finala sau finala mică.

Ulterior, în perioada 16-18 ianuarie, handbaliştii de la CSM vor participa la un turneu în ţară, organizat la Odorheiu Secuiesc, unde va întâlni două echipe din Liga Zimbrilor, pe Steaua Bucureşti (locul 6) şi CSM Făgăraş (locul 11), dar şi pe gazdele de la Szekje, lider cu punctaj maxim în Seria C a Diviziei A.

La jumătatea sezonului regulat CSM Oradea ocupă primul loc 1 în Seria D a campionatului Diviziei A, cu zece victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere. 

Primul meci oficial din 2020 pentru "roş-albaştri" va avea loc pe 26 ianuarie, pe teren propriu, în compania celor de la CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu.