Handbaliştii de la CSM Oradea au punctaj maxim după două etape în cadrul campionatului Diviziei A, Seria D. Elevii antrenorului George Tăutu s-au impus duminică în jocul din deplasare, de la Timişoara, din faţa echipei locale CNOPJ.

Partida care a contat pentru runda secundă s-a încheiat cu scorul de 38-26 pentru orădeni, care au controlat disputa ce a avut loc la Sala "Constantin Jude".

Bihorenii au început bine şi s-au desprins treptat pe tabelă, ajungând să conducă la pauză cu nouă goluri, scor 21-12.

Chiar dacă au mai redus motoarele în partea a doua, orădenii au continuat să fie la timonă şi în repriza secundă, când au marcat 17 goluri şi au primit 14. Astfel, rezultatul final a consfinţit o victorie la 12 goluri diferenţă, cu 38-26.

Reamintim că în prima etapă handbaliştii de la CSM Oradea au învins pe teren propriu formaţia CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu, cu scorul de 30-28.

În celelalte două partide din rundă a doua a Seriei D, Unirea Sânnicolau Mare a învins cu scorul de 37-33 Universitatea Craiova, în timp ce CSU Politehnica Timişoara şi HC Beldiman Arad au remizat cu 22-22.

După două etape, bihorenii sunt lideri în clasament şi urmează să evolueze în runda a III-a, pe teren propriu, duminică, 29 septembrie, în compania timişenilor de la Unirea Sânnicolau Mare.