Ce vă trebuie pentru o zi plină cu mişcare, voie bună, dar şi socializare? O minge, un fileu şi trei jucători! Acestea sunt ingredientele unui sport popular în Transilvania, cunoscut sub diverse denumiri, precum tenis cu piciorul, labtenis sau fotbal-tenis, şi care se practică în toate anotimpurile, în aer liber şi în sală, pe diferite suprafeţe, începând de la bitum, până la zgură sau iarbă.

Clubul Sportiv Tengo Salonta iniţiază o competiţie menită să dezvolte acest sport, adresându-se celor care practică tenisul cu piciorul în mod ocazional: Cupa Corporaţiilor.

După o ediţie pilot găzduită în toamnă de municipiul Salonta, întrecerea poposeşte la Cluj-Napoca în zilele de 14 şi 15 martie (sala de sport Club Transilvania) şi va reuni la start echipele unor firme şi întreprinderi locale.

"Cupa Corporaţiilor by Tengo Salonta este un prilej de distracţie şi socializare în afara biroului. Toate echipele participante sunt aşteptate să vină antrenate, în primul rând, cu voie bună. Se joacă doar proba de triplu, cu regulament de amatori (ştrand)", au transmis organizatorii.

Doritorii se pot înscrie prin mesaj pe Facebook sau pe Instagram către clubul Tengo Salonta sau la numărul de telefon 0721-190.482.

Clubul Tengo Salonta vrea să extindă această competiţie şi în alte oraşe unde activează echipe de tenis cu piciorul.