Judoka Adrian Olaru (foto al doilea din dreapta), sportiv legitimat la LPS CSM Oradea, a avut o evoluţie bună la întrecerile Cupei Europene U21 din Ungaria, de la Paks, unde a reuşit să se claseze pe podium, pe locul al III-lea, intrând astfel în posesia medaliei de bronz.

Adrian a concurat în cadrul categoriei - 66 kg, categorie care a fost câştigată de un alt român, Lucian Borș Dumitrescu.

Pentru sportivul de la LPS CSM Oradea, medalia de bronz obținută la Paks este cea de-a doua obţinută într-un concurs internațional desfășurat în afara României, după bronzul din urmă cu trei ani cucerit la Eboli, în Italia.

În acest an însă, Adrian Olaru a mai cucerit medalia de aur la Campionatele Naționale Individuale U21, desfășurate în luna aprilie la Drobeta Turnu Severin. În palmaresul său de până acum, Olaru are mai multe titluri de campion naţional, unul obţinut la cadeți (U18), două la juniori (U21) şi din nou câte unul la tineret (U23) și seniori.

La concursul din Ungaria, de la Paks, eveniment de tip IJF Junior World Tour, delegația României, care a fost condusă de un alt orădean, Emil Morar (antrenor la CSM, în foto primul din dreapta), a mai obţinut o medalie, de argint, prin Adrian Șulcă, în cadrul categoriei -73 kilograme masculin.